Tofu su orkaitėje keptais burokėliais, salieru ir morkomis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Raminta atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad labai patiko šitas derinukas ir tikrai dar ne kartą gaminsiu.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas15 min.Gaminimas25 min.Iš viso40 min.

Ingredientai:

 100 g burokėliai
 100 g tofu sūris (sojos pieno sūris)
 70 g morkos
 50 g saliero šaknis
 50 g lapinės salotos
 5 g petražolės
 0,50 a. š. pesto
 1 v. š. saulėgrąžos
 1 a. š. lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Burokėlius nuplauname, įvyniojame į foliją ir iškepame 180 laipsnių orkaitėje.

2

Iškepusius burokėlius nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėliai turi išlikti kramtomos konsistencijos.

3

Tofu supjaustome panašaus dydžio kubeliais ir pakepame ant lydyto sviesto, kol pagelsta.

4

Susmulkiname šiaudeliais morkas ir saliero šaknį, dedame į lėkštę, ten pat salotas, keptą tofu, burokėlius.

5

Ant sausos keptuvės kepiname saulėgrąžas, barstome jas ant salotų, skaniname druska, krapais. Skanaus

Ingredientai

 100 g burokėliai
 100 g tofu sūris (sojos pieno sūris)
 70 g morkos
 50 g saliero šaknis
 50 g lapinės salotos
 5 g petražolės
 0,50 a. š. pesto
 1 v. š. saulėgrąžos
 1 a. š. lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Burokėlius nuplauname, įvyniojame į foliją ir iškepame 180 laipsnių orkaitėje.

2

Iškepusius burokėlius nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėliai turi išlikti kramtomos konsistencijos.

3

Tofu supjaustome panašaus dydžio kubeliais ir pakepame ant lydyto sviesto, kol pagelsta.

4

Susmulkiname šiaudeliais morkas ir saliero šaknį, dedame į lėkštę, ten pat salotas, keptą tofu, burokėlius.

5

Ant sausos keptuvės kepiname saulėgrąžas, barstome jas ant salotų, skaniname druska, krapais. Skanaus

Tofu su orkaitėje keptais burokėliais, salieru ir morkomis