Labai greitai paruošiamas tofu, kuris tiks ir pusryčių košei paskaninti, pietums ir vakarienei su daržovėmis arba salotomis. Nuotraukos autorė valgė su bolivine balanda, šparaginėmis pupelėmis bei brokoliu. Komentaruose pasidalinkite, su kuo jūs mėgstate tofu sūrį.
Tofu su svogūnu ir soja recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 210 kcal

Ingredientai
  

  • 250 g tofu sūrio sojų pieno sūrio
  • 30 g svogūno
  • 2 v. š. sojos padažo
  • 1 a. š. lydyto sviesto
  • 0,5 a. š. paprikos miltelių

Paruošimas
 

  • Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir pakepiname lydytame svieste.
  • Į keptuvę sudedame kubeliais pjaustytą tofu. Kai sūris sušils, pabarstome paprikos milteliais ir apšlakstome sojos padažu.
  • Baigus kepti, dedame į lėkštę, šalia norimus priedus ir valgome. Skanaus

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 210kcal (11%)Angliavandeniai: 13gBaltymai: 16gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 11mgNatris: 2061mgKalis: 570mg (29%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 499µg (62%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas E: 1mg (8%)Kalcis: 78mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 12µg (6%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 87mg (23%)Fosforas: 202mg (29%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Nuotraukos autorė: Raminta
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!