Troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir cukinija

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiamas, puikiai tinka pietums arba vakarienei, taip pat į pietų dėžutę.
Recepto autorė – Augustė J.
Skanus ir paprastas derinukas, sako Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė receptui nuotrauką. Ačiū jai.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas15 min.Gaminimas10 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 100 g cukinijos
 20 g svogūnas (smulkintas)
 30 g morka (smulkinta)
 30 g paprika
 100 g šparaginės pupelės
 1 g bazilikas (šviežias arba džiovintas)
 30 g pomidorai
 1 g druska
 0,20 g pipirai
 6 g alyvuogių aliejus

Paruošimas:

1

Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame druskos, įpilame alyvuogių aliejaus ir šiek tiek virinto vandens (kad ne keptų, o troškintusi).

2

Po kiek laiko, kada morkos pradeda minkštėti, sudedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir šparagines pupeles. Pagardiname druska, pipirais ir šiek tiek citrinos sulčių.

3

Cukinijai pradėjus mikštėti, įdedame papriką ir baziliką. Pakaitiname dar keletą minučių. Skanaus!

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 149

Ingredientai

 100 g cukinijos
 20 g svogūnas (smulkintas)
 30 g morka (smulkinta)
 30 g paprika
 100 g šparaginės pupelės
 1 g bazilikas (šviežias arba džiovintas)
 30 g pomidorai
 1 g druska
 0,20 g pipirai
 6 g alyvuogių aliejus

Gaminimo eiga

1

Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame druskos, įpilame alyvuogių aliejaus ir šiek tiek virinto vandens (kad ne keptų, o troškintusi).

2

Po kiek laiko, kada morkos pradeda minkštėti, sudedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir šparagines pupeles. Pagardiname druska, pipirais ir šiek tiek citrinos sulčių.

3

Cukinijai pradėjus mikštėti, įdedame papriką ir baziliką. Pakaitiname dar keletą minučių. Skanaus!

Troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir cukinija