Upėtakis su daržovėmis ir citrinpipiriais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Vidutiniškas
Įvertinkite:

Labai skanus patiekalas, rašo Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė nuotrauką. Ji šią žuvį valgė su morkų salotomis.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 180 g upėtakis
 25 g šaldyti žalieji žirneliai
 40 g brokoliai
 40 g morkos
 druska, citrinpipiriai pagal skonį

Paruošimas:

1

Nuplauname upėtakį ir įpjauname skersai, sudedame į kepimo indą, pabarstome citrinpipiriais.

2

Supjaustome šviežias daržoves, jei neturime – naudojame šaldytas – suberiame į indą prie žuvies.

3

Pašauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Pakanka daržovių drėgmės, tad nereikia jokiu papildomų riebalų. Skanaus.

Ingredientai

 180 g upėtakis
 25 g šaldyti žalieji žirneliai
 40 g brokoliai
 40 g morkos
 druska, citrinpipiriai pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Nuplauname upėtakį ir įpjauname skersai, sudedame į kepimo indą, pabarstome citrinpipiriais.

2

Supjaustome šviežias daržoves, jei neturime – naudojame šaldytas – suberiame į indą prie žuvies.

3

Pašauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Pakanka daržovių drėgmės, tad nereikia jokiu papildomų riebalų. Skanaus.

Upėtakis su daržovėmis ir citrinpipiriais
0 0 vote
Article Rating