Varškė su agurkais ir kefyru

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Šis varškės patiekalas gali būti valgomas kaip pagrindinis patiekalas, puikiai tinkantis vakarienei bei gali būti naudojamas kaip užtepėlė.
"Ir paprasta, ir skanu..." rašo nuotraukos autorė Birutė Vitkauskienė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 100 g varškė (9 proc. riebumo)
 100 g agurkų
 10 g krapų
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g “Persilado” prieskonių
 30 g 2,5 proc. kefyro

Paruošimas:

1

Nupjauname agurkų galus, sutarkuojame stambia burokine tarka arba šiaudeliais.

2

Sumaišome varškę su agurkais, smulkintais krapais bei prieskoniais.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 194

Ingredientai

 100 g varškė (9 proc. riebumo)
 100 g agurkų
 10 g krapų
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g “Persilado” prieskonių
 30 g 2,5 proc. kefyro

Gaminimo eiga

1

Nupjauname agurkų galus, sutarkuojame stambia burokine tarka arba šiaudeliais.

2

Sumaišome varškę su agurkais, smulkintais krapais bei prieskoniais.

Varškė su agurkais ir kefyru