Varškės užtepėlė – padažas su agurkais ir paprikomis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skanu patiekti su šviežiomis daržovėmis, tačiau galima valgyti ir vieną. Šaldytuve galima laikyti apie savaitę, bet ne ilgiau, nei galioja varškė.
Gima linki Jums skanaus!
Birutė Vitkauskienė atsiuntė nuotrauką ir džiaugiasi išbandžiusi šį patiekalą.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 10 g česnakas
 40 g raudona paprika
 40 g geltona paprika
 50 g agurkas (žalias arba raugintas)
 100 g varškė (9 proc. riebumo)
 1 g kario milteliai
 1 g vidutinio aštrumo raudonosios paprikos milteliai
 1 g druska
 1 g juodieji pipirai

Paruošimas:

1

Labai smulkiai susmulkiname visas daržoves.

2

Pridedame prieskonių.

3

Sudedame trintą varškę.

4

Viską gerai išmaišome. Geriausia viską sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti iki vientisos masės. Skanaus.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 204

Ingredientai

 10 g česnakas
 40 g raudona paprika
 40 g geltona paprika
 50 g agurkas (žalias arba raugintas)
 100 g varškė (9 proc. riebumo)
 1 g kario milteliai
 1 g vidutinio aštrumo raudonosios paprikos milteliai
 1 g druska
 1 g juodieji pipirai

Gaminimo eiga

1

Labai smulkiai susmulkiname visas daržoves.

2

Pridedame prieskonių.

3

Sudedame trintą varškę.

4

Viską gerai išmaišome. Geriausia viską sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti iki vientisos masės. Skanaus.

Varškės užtepėlė su agurkais ir paprikomis