Veganiški batonėliai iš kokosų, migdolų, anakardžių, razinų ir kakavos

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Porcijų kiekis: 15.
Šių batonėlių galite pasigaminti net ir gyvendami vieni. Pravers užsimanius pasigardžiuoti sveiku desertu, užkandžiui išvykus, intensyviai sportuojant ar pavaišinti svečius.
Šaltinis: https://sofiavonporat.com/nanaimo-bars/

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

Pagrindas:
 85 g migdolų
 45 g kokosų drožlių
 0,25 a. š. druskos
 75 g razinų
 2 v. š. kakavos
Pertepimas:
 225 g anakardžių
 1 g druskos
 0,25 a. š. melisos ekstrakto
 0,25 a. š. vanilės ekstrakto
 55 g nerafinuotas kokosų aliejaus
 2 v. š. agavų sirupo
 85 g špinatų (mažų)
Papuošimas:
 60 g kakavos
 100 g kokosų aliejaus
 2 v. š. agavų sirupo

Paruošimas:

1

Smulkintuve sutriname migdolus, kokoso drožles, druską, razinas bei kakavą iki trapios masės.

2

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame gautą masę, šią gerai išlyginame ir suspaudžiame į tvirtą pagrindą, kad neliktų tuščių vietų.

3

Susmulkiname anakardžius bei špinatus maisto smulkintuve ir išmaišome su druska, melisos ir vanilės ekstraktais, kokosų aliejumi, agavų sirupu.

4

Gautą batonėlių pertepimą suverčiame ant pagrindo ir tolygiai paskirstome mentele.

5

Ištirpiname kokosų aliejų puodelyje, įkrečiame kakavos miltelių, agavų sirupo ir išmaišome. Šiuo šokoladu apliejame anakardžių pertepimą.

6

Batonėlius laikome šaldytuve tol, kol šie sukietės ir įgaus formą, kad galėtume juos lengvai supjaustyti kvadratėliais.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

Pagrindas:
 85 g migdolų
 45 g kokosų drožlių
 0,25 a. š. druskos
 75 g razinų
 2 v. š. kakavos
Pertepimas:
 225 g anakardžių
 1 g druskos
 0,25 a. š. melisos ekstrakto
 0,25 a. š. vanilės ekstrakto
 55 g nerafinuotas kokosų aliejaus
 2 v. š. agavų sirupo
 85 g špinatų (mažų)
Papuošimas:
 60 g kakavos
 100 g kokosų aliejaus
 2 v. š. agavų sirupo

Gaminimo eiga

1

Smulkintuve sutriname migdolus, kokoso drožles, druską, razinas bei kakavą iki trapios masės.

2

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame gautą masę, šią gerai išlyginame ir suspaudžiame į tvirtą pagrindą, kad neliktų tuščių vietų.

3

Susmulkiname anakardžius bei špinatus maisto smulkintuve ir išmaišome su druska, melisos ir vanilės ekstraktais, kokosų aliejumi, agavų sirupu.

4

Gautą batonėlių pertepimą suverčiame ant pagrindo ir tolygiai paskirstome mentele.

5

Ištirpiname kokosų aliejų puodelyje, įkrečiame kakavos miltelių, agavų sirupo ir išmaišome. Šiuo šokoladu apliejame anakardžių pertepimą.

6

Batonėlius laikome šaldytuve tol, kol šie sukietės ir įgaus formą, kad galėtume juos lengvai supjaustyti kvadratėliais.

Veganiški batonėliai iš kokosų, migdolų, anakardžių, razinų ir kakavos