Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Receptas ir nuotraukos: Sandra Dains iš FB grupės.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 250 g miltų
 Kiaušinis
 Šiltas vanduo tešlai.
Įdarui:
 Sauja pjaustytų jaunų dilgėlių (Valgomi tik jauni lapeliai, jų kitoje pusėje - rausva spalva)
 Svogūnas
 Druska, pipirai

Paruošimas:

1

Paruošti tešlą virtiniams.

2

Paruošti įdarą: dilgėles pakepinti su svogūnu ir paskaninti druska bei pipirais.

Pilno grūdo miltų virtiniai su dilgėlių įdaru - Vaida Kurpienė

3

Paruošti virtinius ir išvirti.

Kategorija:Gaminimo būdas:, Produktai:

Ingredientai

 250 g miltų
 Kiaušinis
 Šiltas vanduo tešlai.
Įdarui:
 Sauja pjaustytų jaunų dilgėlių (Valgomi tik jauni lapeliai, jų kitoje pusėje - rausva spalva)
 Svogūnas
 Druska, pipirai

Gaminimo eiga

1

Paruošti tešlą virtiniams.

2

Paruošti įdarą: dilgėles pakepinti su svogūnu ir paskaninti druska bei pipirais.

Pilno grūdo miltų virtiniai su dilgėlių įdaru - Vaida Kurpienė

3

Paruošti virtinius ir išvirti.

Virtiniai su dilgėlių įdaru