Žaliosios agurkų salotos su žirniais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanios ir gaivios salotos, rašo nuotraukos ir idėjos autorė Jolanta Kardelytė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 100 g agurkas
 100 g žirneliai (švieži arba šaldyti)
 25 g daigai (saulėgrąžų, liucernos, pipirinės ir pan.)
 1 v. š. ypač tyras alyvuogių aliejus (10 g.)
 ¼ vnt citrinos sultys
 svogūnų laiškai, krapai (pagal skonį)
 druska, pipirai (pagal skonį)

Paruošimas:

1

Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.

2

Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 180

Ingredientai

 100 g agurkas
 100 g žirneliai (švieži arba šaldyti)
 25 g daigai (saulėgrąžų, liucernos, pipirinės ir pan.)
 1 v. š. ypač tyras alyvuogių aliejus (10 g.)
 ¼ vnt citrinos sultys
 svogūnų laiškai, krapai (pagal skonį)
 druska, pipirai (pagal skonį)

Gaminimo eiga

1

Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.

2

Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.

Žaliosios agurkų salotos su žirniais