Žaliosios salotos su žirniais, ridikėliais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Jolanta Kardelytė atsiuntė receptui nuotrauką ir rašo, kad labai skanios, greitai paruošiamos ir gaivios salotos.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 100 g agurkas
 100 g žirneliai (švieži arba šaldyti)
 50 g ridikėliai
 25 g daigai (saulėgrąžų, liucernos, pipirinės ir pan.)
 10 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 v.š.)
 ¼ vnt citrinos sultys (25 g)
 svogūnų laiškai, krapai (pagal skonį)
 druska, pipirai (pagal skonį)

Paruošimas:

1

Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.

2

Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 180

Ingredientai

 100 g agurkas
 100 g žirneliai (švieži arba šaldyti)
 50 g ridikėliai
 25 g daigai (saulėgrąžų, liucernos, pipirinės ir pan.)
 10 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 v.š.)
 ¼ vnt citrinos sultys (25 g)
 svogūnų laiškai, krapai (pagal skonį)
 druska, pipirai (pagal skonį)

Gaminimo eiga

1

Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.

2

Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.

Žalių žirnelių salotos su agurkais ir ridikėliais