Žaliųjų žirnelių pagardas

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Puikus pagardas makaronams, tinka prie pupelių, ryžių. Dera su pomidorais.
"Pagardas - labai skanus, tinka net ant sumuštinių" rašo nuotraukos autorė Donata Jokšienė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 200 g žaliųjų žirnelių (šaldytų arba šviežių)
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 a.š.)
 druska, pipirai, rozmarinas

Paruošimas:

1

Visus sudėtines dalis sudėti į indą ir sutrinti trintuvu.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 143

Ingredientai

 200 g žaliųjų žirnelių (šaldytų arba šviežių)
 6 g ypač tyras alyvuogių aliejus (1 a.š.)
 druska, pipirai, rozmarinas

Gaminimo eiga

1

Visus sudėtines dalis sudėti į indą ir sutrinti trintuvu.

Žaliųjų žirnelių pagardas
0 0 vote
Article Rating