Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Recepto autorė – Rasa
Foto - Kristina Valaitienė

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 150 g baltos žuvies (menkė ar jūros lydeka), maždaug viena šaldyta žuvis be galvos
 35 g kiaušinių (1 vnt.)
 40 g avinžirnių miltų
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)

Paruošimas:

1

Sumalame žuvies filė, įmušame kiaušinį, suberiame miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišome.

2

Formuojame nedidelius žuvies kukuliukus ir verdame apie 10 min.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 332

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 150 g baltos žuvies (menkė ar jūros lydeka), maždaug viena šaldyta žuvis be galvos
 35 g kiaušinių (1 vnt.)
 40 g avinžirnių miltų
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)

Gaminimo eiga

1

Sumalame žuvies filė, įmušame kiaušinį, suberiame miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišome.

2

Formuojame nedidelius žuvies kukuliukus ir verdame apie 10 min.

Žuvies kukuliai (menkė ar jūros lydeka)