Porcijos kiekis: 1 (Kcal 137)
Keptų burokėlių ir tofu salotos – sudėtinės dalys:
120 g kepti burokėliai
100 g tofu sūris (sojos pieno sūris)
5 g petražolės
1 a.š. (6 g) lydytas sviestas
5 g krapai, petražolės (švieži arba šaldyti)
Druska (pagal skonį)
1 g kmynai
Keptų burokėlių ir tofu varškės salotos – gaminimo žingsniai:
1. Burokėlius nuplauname, įvyniojame į foliją ir iškepame 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusius burokėlius nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
2. Tofu supjaustome panašaus dydžio kubeliais ir pakepame su kmynais ant lydyto sviesto, kol pagelsta.
4. Viską gerai sumaišome, įdedame pjaustytų žalumynų (krapų, petražolių). Druskos barstome pagal skonį.
Recepto autorė – Rasa
Skanaus