Porcijų kiekis: 1, Kcal 212
Romaninės salotos – sudėtinės dalys:
150 g mažais žiedeliais išskirstytų Romaninių (Romanesco) žiedų
50 g pjaustytų cukinijų (nuluptų)
10 g kapotų petražolių
10 g kapotos kalendros
10 g susmulkintų krapų
25 g supjaustyto saldaus svogūno
5 g šviežių čiobrelių lapų
Padažui reikės:
7 g šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
15 g šviežių citrinos sulčių
2,5 g česnako
0,5 g Himalajų druskos
2 g smulkintų čili pipirų
Romaninės salotos – paruošimas:
1. Salotas, supjaustytas cukinijas, petražoles, kalendras, krapus, svogūną ir čiobrelių lapus sudedame į dubenį.
2. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir juo užpilame salotas. Skanaus!
Originalus receptas: rawfoodrecipes.com