Porcijų kiekis: 1 (Kcal 236)
Jums reikės:
* 50 g karališkų krevečių;
* 80 gūžinės salotos lapų;
* 30 g špinatų;
* 50 g brokolio;
* 30 g baltojo ridiko;
* 20 g salierų lapų;
* 20 g smulkinto raudono svogūno;
* 20 g žaliųjų alyvuogių;
* 10 g krapų;
* 1 g Juodųjų pipirų, 1 g druskos
* 8 g alyvuogių aliejaus
* 10 g citrinos sulčių.
Gaminimo žingsniai:
1. Suplėšome salotų lapus, saliero lapus, špinatus ir sudedame į lėkštę.
2. Supjaustom ridiką, per puse perpjauname alyvuoges ir taip pat dedame ant salotų ir špinatų.
3. Susmulkiname petražoles, krapus. svogūnų laiškus, brokolius ir suberiame į lėkštę.
4. Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis ir užpilame ant salotų.
5. Suberiame prieskonius ir  gerai išmaišome.
6. Ant viršaus dedame krevetes, papuošiame petražolės šakele.
7. (Nebūtinas) Galima dar užpilti sojų padažo ir pridėti džiovintų pomidorų. Išgausite pikantiškesnį skonį.
Šaltinis: Sigitos Makarevičiūtės blogas „Make my own damn dinner“