Ypatingo salsa-verde padažas – sudėtinės dalys:
1 didelis ryšelis petražolių
1 didelis ryšelis mėtų
1 didelis ryšelis bazilikų
3 česnako skiltelės
100 g kaparėlių (kas nemėgsta, galima keisti žaliomis alyvuogėmis arba nedėti)
1 nubrauktas šaukštas garstyčių
100 g alyvuogių aliejaus
100 g ančiuvių (arba 2-3 vnt.)
2 šaukštai raudonojo vyno acto
jūros druska
šviežiai malti juodi pipirai
Žalumynų padažas – gaminimo žingsniai:
1. Žalumynus nuplauname ir nusausiname.
2. Viską be aliejaus ir acto suplakame.
3. Įpilkite alyvuogių aliejaus, acto ar citrinos sultis ir dar kartą suplakame.
4. Pasūdome ir pabarstome pipirais.
Skanaus
Žalumynų "Salsa Verde" padažas su ančiuviais
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai