Porcijų kiekis: 1
Špinatų salotos – sudėtinės dalys:
60 g šviežių špinatų lapų
25 g baltų virtų pupelių
60 g šviežių agurkų
2 g.krapų
2 g šviežių petražolių
40 g svogūno
40 g raugintų žalių pomidorų
7 g alyvuogių aliejaus
0,2 g Juodieji pipirai
1 g Druska
0,1 g Muskatas
1 g Baziliko prieskoniai
Špinatų salotos – gaminimo žingsniai:
1. Špinatus smulkiai suplėšome, agurką sutarkuojame stambia tarka, petražoles ir krapus susmulkiname, svogūną supjaustome šiaudeliais. Pomidorus pjaustome į keturias dalis išilgai.
2. Suberiame viską į dubenį, pabarstome salotas prieskoniais, apšlakstome alyvuogių aliejumi, dar kartą viską gerai permaišome.
Skanaus!
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 8,1
Riebalai – 8,3
Angliavandeniai – 70,4
Kcal – 200,5
Šaltinis : www.delfi.lt