Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius | |||
Maža porcija | Vidutinė | Didelė porcija | |
Produktai-sudėtinės dalys | Svoris, g | Svoris, g | Svoris, g |
Pilno grūdo bemielė duona | 50 | 50 | 45 |
Ridikėliai | 20 | 40 | 25 |
Avokadas | 30 | 50 | 50 |
Druska | 0,5 | 0,5 | 0,5 |
Pipirai | 0,2 | 0,2 | 0,2 |
Salotos lapas | 10 | 10 | 10 |
Petražolės | 3 | 3 | 3 |
Kcal | 219 | 257 | 238 |
Gaminimo žingsniai:
1. Daržoves susmulkiname, sumaišome ir užtepame ant pilno grūdo bemielės duonos.
2. Uždedame salotos lapą per vidurį.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.