Bazilikų pestoVaida KurpienėNuostabaus skonio pesto, kuris tiks skaninti įvairius patiekalus, rašo Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką. Ačiū Jai.
Krapų pestoVaida KurpienėŠį krapų pesto padažą galima greitai pasigaminti namie - pigiau nei bazilikų ir skanu paįvairinimui mitybos. Šaldytuve mėnesį ar net ilgiau galite laikyti drąsiai. Foto: Ernesta Rakauskiene
Anakardžių ir krapų pestoNatalijaŠaldytuve gali stovėti 2-3 sav. Naudojame: prie žuvies, mėsos (prie pastarosios ribotai), į salotas, į košes, tepti ant sumuštinio ar varškės sūrio.
Naminis majonezasIrvydaNaminis majonezas - puikus ir skanus padažas prie kiaušinių ar daržovių. Pridėjus kelias prieskonines žoleles išgaunamas vis kitas skonis. Foto - Donata Vaišnoraitė