Balta mišrainėVaida KurpienėPas mane irgi būna, ji asocijuojasi su vaikyste bei džiaugsmu, kurios gaminu sveikesnę versiją. Ji tinka ne tik šventėms, bet ir į pietų dėžutę neštis į darbą. Sako autorė Vaida Kurpienė. Mišrainės sudėtį, kiekius reguliuoti galima priklausomai nuo valgytojų. Pateikti du mišrainės pateikimo variantai. Jei šventėje bus vaikų – daug didesnė tikimybė, kad jie valgys antrąjį mišrainės pateikimo variantą, nes jie mėgsta matyti ką valgo ir vengia sumaišytų patiekalų. Giminės ir draugai bus maloniai nustebinti.
Perlinių kruopų salotos su cukinija, šparaginėmis pupelėmisVaida KurpienėSkanu, aš dar įlašinau šiek tiek sezamo aliejaus ir pabarsčiau sezamo sėklomis (čia jau po to, kai padariau nuotraukas), skonis - tobulas, sako Donata Vaišnoraitė, kuri pagamino, fotografavo, vertino ir atsiuntė nuotrauką. Ačiū.
Kopūstų salotosVaida KurpienėNorėdami išvengti didelių stiklainių atidarymo, kai reikia mažo produkto kiekio, svarainių sultis užšaldykite ledukų formelėse. Jos šiam receptui suteikia rūgštumo. Autorė - Facebook grupės dalyvė Birutė Vitkauskienė