Sudėtinės dalys:
450 g šviežaus brokolio
450 g šviežaus žiedinio kopūsto
2 v.š. sojos padažo
2 v.š. ryžių vyno acto
1 v.š. kepintų sezamų aliejaus (geriau nekepintas)
2 v.š. kepintų sezamų sėklų (geriau nekepintis)
Druska
Pastaba: brokolių ir žiedinių kopūstų kiekis gali buti skirtingas, svarbiausia kad bendras kiekis būtų 900 g.
Gaminimo žingsniai:
1. Atskirame stiklainyje paruošti padažą iš sezamų aliejaus, ryžių vyno acto, sojos padažo, druskos ir sezamų sėklų – suplakti visus padažui skirtus produktus.
2. Brokolį ir žiedinį kopūstą išskaidyti žiedynais, tokio dydžio, kad lengvai tilptų į burną, ir gerai nuplauti.
3. Daržoves ir padažą gerai sumaišyti salotinėje ir iš karto galima patiekti. Salotas suvartoti per 3 dienas.
Skanaus!
Šaltinis : http://www.totalsalads.com/tag/raw-cauliflower-salad/