Keptas triušis – sudėtis:
1 kepimui paruošto triušio
raugintų kopūstų (pagal poreikį)
prieskonių: druskos, pipirų
žolelių: rozmarinio, raudonėlio, „Persillade”
česnako
Keptas triušis – gaminimas:
1. Iš vakaro triušį pabarstome prieskoniais ir žolelėmis.
2. Česnaką geriau supjaustyti ir juo apibarstyti triušieną.
3. Visa tai palikti pastovėti per naktį.
Kepimas:
1. Kitą dieną triušį ir raugintus kopūstus sudėti į specialiai kepimui skirtą maišelį.
2. Kepti orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje 1 valandą ir 30 minučių.
3. Vėliau išėmus viską iš maišelio sudėti į dubenį, uždengti dangčiu ir dar truputį palikti pasitroškinti.
Skanaus linki Vaida
Triušis su raugintais kopūstais
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi