Porcijų kiekis: 1, Kcal 222
Troškinta veršiena  – sudėtinės dalys:
100 g veršienos
50 g brokolio
60 g cukinijos
40 g morkų
30 g svogūnų
40 g paprikos (geltonos, raudonos ir žalios spalvos)
1 g mairūno
1 g Petražolės
1 g Krapai
1 g Druska
Troškinta veršiena – gaminimo žingsniai:
1.Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į puodą, šiek tiek įpylę vandens.
2. Įberiame smulkintą svogūną, sutarkuotas morkas. Pagardiname druska, žolelėmis ir prieskoniais. Troškiname ant nedidelės ugnies apie 15-20 min.
3. Kol puode maistas troškinasi, atskirai pakepame smulkintas cukiniją ir paprikas su vienu šaukštu saulėgrąžų aliejaus ir šiek tiek vandens.
4.Praėjus nurodytam laikui sumetame cukiniją ir paprikas bei smulkintą brokolį į puodą ir dar 5-10 min. kartu troškiname.
Skanaus linki recepto autorė – Vitalija K.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!