Programos dalyvė Vitalija atsiuntė laiškelį su savo receptu: „Šiandien taip skaniai ir gražiai papietavau, kad negaliu su jumis nepasidalinti nauju receptu ir nuotraukomis.“
Porcijų kiekis : 1, Kcal 295
 Troškinta veršiena – sudėtinės dalys:
120 g veršiena
80 g brokolis
50 g cukinija
30 g morka
20 g svogūnas
50 g raudonoji paprika
8 g lydytas sviestas
2 g petražolės arba krapas (šviežių arba džiovintų)
Druska, malta kalendra ir mairūnas (pagal skonį)

Troškinta veršiena – gaminimo žingsniai:
1. Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir susmulkiname daržoves: svogūną ir brokolį smulkiai supjaustome, sutarkuojame morkas, supjaustome cukinijas ir paprikas.
2. Į įkaitusį didelį puodą su lydytu sviestu suberiame mėsą, o po kelių minučių ir daržoves: morkas, svogūnus ir brokolius.
3. Pagardiname druska, žolelėmis ir prieskoniais (pagal skonį).
4. Puode viskas kepa – troškinasi ant nedidelės ugnies ~30 min.
5. Tuo tarpu pakepame cukiniją (be aliejaus, įpilus šiek tiek vandens). Iškeptas beriame į lėkštutę ir toje pačioje keptuvėje kepame paprikas.
6. Po 30 min. troškinimo sumetame visus likusius ingredientus į puodą ir dar apie 10-15 min. viską patroškiname kartu. SKANAUS ! 🙂

Vitalija: „Dar galima įdėti pievagrybių ir užpilti sojos padažo, bet aš nepyliau, nes buvo ir taip nuostabiai skanu ! 🙂 Valgiau su šviežių daržovių salotomis, pagardintomis linų sėmenų aliejumi.“