Porcijų kiekis: 1, Kcal 257
Troškintas žiedinis kopūstas – sudėtinės dalys:
200 g žiedinio kopūsto
1 a.š. (6 g) lydyto sviesto (kitaip vadinamo “ghi”)
20 g pomidorų pastos
50 g fetos sūrio
5 g druskos
1 g maltų pipirų
0,2 g kumino
0,2 g ciberžolė
2 g kalendros
Troškintas žiedinis kopūstas – gaminimo žingsniai:

1. Atskiriame nuplauto žiedinio kopūsto žiedelius.
2. Įkaitiname keptuvę ir įdedame lydyto sviesto, palaukiame, kol sviestas išsilydis. Įdedame kopūstą, pomidorų pastą, tada pagardiname druska, pipirais, ciberžole, indišku kuminu, kalendra (pagal skonį) ir, uždengę keptuvę dangčiu, troškiname 10-15 min.
3. Praėjus nurodytam laikui, įdedame supjaustyto kubeliais fetos sūrio. Palaukiame, kol jis patirps ir patiekiame ant stalo.

Skanaus!
Recepto autorė – Agnė V.