Porcijų kiekis: 1, kcal 253
Bulvių mišrainė – sudėtinės dalys:
30 g saliero stiebų
100 g bulvių
50 g morkų
40 g raudono svogūno
50 g paprikos
10 g linų sėmenų aliejus
10 g šviežių obuolių sulčių
2 g provanso žolelių
0,5 g druskos
Virtų bulvių mišrainė – gaminimo žingsniai:
1. Gerai nuplauname bulves ir verdame su lupenomis. Baigiame virti kol jos vis dar stangrios.
2. Kol verdame bulves, paruošiame kitas daržoves:
– supjaustame paprikas
– sutarkuojame morkas
– susmulkiname svogūną
– išspaudžiame sultis iš obuolio
3. Išvirus bulvėms jas atvėsiname.
4. Supjaustome bulves kubeliais.
5, Viską sumaišome ir valandai paliekame pastovėti šaldytuve.