Sveikos mitybos programos dalyvės Vitalijos receptas ir komentaras: „Ši žuvis patinka, nes saulažuvės nereikia išdarinėti ir valyti odos.
Kepta žuvis – porcijų kiekis: 1 (Kcal 153)
130 g baltos žuvies, šiuo atveju saulažuvės
5 g citrinos sulčių, kurias gausite išspaudę 1/4 citrinos
50 g paprikos
40 g morkos
80 g kalafioro
Kepta žuvis – gaminimas:
Žuvį tik apipjaustome, užberiame druskos, pipirų, citrinos sulčių. Šalia žuvies orkaitėje padedu supjaustytų daržovių (morkų, paprikų, kalafijorų)  ir kepu apie 30 minučių orkaitėje +175C temperatūroje.
Labai skaniai gaunasi ir gražiai atrodo, net vaikams skanu, o jie nėra žuvies mėgėjai 🙂 Valgau pietums su šviežių daržovių salotomis!“

0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!