Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Baltojo ridiko salotos su cukinija bei morka
4
iš
2
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
10
min.
min.
Kategorija
Salotos
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
112
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
baltojo ridiko
daikono
▢
150
g
cukinijos
nedidelės
▢
100
g
morkos
vienos vidutinės
▢
10
g
mėtų
šviežių
▢
citrinos sulčių
šviežiai spaustų
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Šiaudeliais supjaustome ridikus, morką bei cukiniją, pastarąją smulkiais kubeliais arba stambesniais šiaudeliais.
▢
Daržoves suverčiame į dubenį ir pašlakstome citrinos sultimis bei prieskoniais ir smulkinta mėta.
▢
Gerai išmaišome.
Maistinė vertė
Kalorijos:
112
kcal
Angliavandeniai:
25
g
Baltymai:
4
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Natris:
165
mg
Kalis:
1222
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
14
g
Vitaminas A:
17431
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
84
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
20
µg
Kalcis:
135
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
122
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
79
mg
Fosforas:
138
mg
Selenas:
1
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Salotos
Dieta:
Low Calorie, Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šviežia