Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gaivus graikiško jogurto desertas su nektarinais ir agavų sirupu
5
iš
2
balsų
Pasiruošimas
30
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
35
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
120
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
graikiško jogurto
▢
1
nektarino
▢
1
v.š.
ispaninio šalavijo sėklų
▢
1
a.š.
agavų sirupo
▢
3
mėtų lapelių
Paruošimas
▢
Ispaninio šalavijo (čija) sėklas užmerkiame nedideliame kiekyje vandens, paliekame išbrinkti.
▢
Jogurtą sumaišome su agavų sirupu.
▢
Nuplauname nektariną ir supjaustome.
▢
Sluoksniuojame desertą: jogurtas, čija sėklos, kartojame sluoksnius, o ant viršaus uždedame nektarinų ir papuošiame mėtų lapeliais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
120
kcal
Angliavandeniai:
17
g
Baltymai:
9
g
Riebalai:
2
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
4
mg
Natris:
28
mg
Kalis:
274
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
11
g
Vitaminas A:
245
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
4
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
2
µg
Kalcis:
125
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
12
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
35
mg
Fosforas:
171
mg
Selenas:
11
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Low Calorie
Gaminimo būdas:
Šaldytuve