Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sotūs avinžirnių blynai su svogūnais ir česnakais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
1
day
d
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
1
day
d
30
min.
min.
Kategorija
Blynai
,
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
227
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
avinžirnių
▢
1
kiaušinio
▢
45
g
svogūno
▢
2
skiltelių
česnako
▢
lydyto sviesto
kepimui
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Iš vakaro užmerkiame avinžirnius.
▢
Į smulkintuvą dedame išmirkusius avinžirnius ir kartu su svogūnu ir česnaku susmulkiname
▢
Į masę sudedame likusius ingredientus ir viską išmaišome.
▢
Formuojame blynus ir kepame keptuvėje ant lydyto sviesto.
Maistinė vertė
Kalorijos:
227
kcal
Angliavandeniai:
31
g
Baltymai:
12
g
Riebalai:
7
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
87
mg
Natris:
77
mg
Kalis:
368
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
209
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
4
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
4
µg
Kalcis:
73
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
187
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
54
mg
Fosforas:
223
mg
Selenas:
11
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Blynai
,
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Low Fat
Gaminimo būdas:
Keptuvėje