Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Karštos lašišos salotos su morkomis, brokoliu ir žirneliais
5
iš
5
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
311
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
300
g
lašišos
▢
2
morkų
▢
60
g
brokolio
▢
50
g
žirnelių
▢
1
svogūno
▢
1
skiltelės
česnako
▢
saulėgrąžų daigų
pagal skonį
▢
lydyto sviesto
kepimui
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
▢
čili dribsnių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Keptuvėje keletą minučių pakepiname supjaustytas daržoves.
▢
Lašišą supjaustome mažais gabalėliais.
▢
Keletą minučių pakepame keptuvėje.
▢
Sudedame prieskonius.
▢
Daržoves sumaišome su lašiša, pašildome keletą minučių kartu.
▢
Gardiname daigais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
311
kcal
Angliavandeniai:
17
g
Baltymai:
33
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
4
g
Mononesotieji riebalai:
4
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
88
mg
Natris:
160
mg
Kalis:
1175
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
7
g
Vitaminas A:
10708
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
5
µg
Vitaminas C:
45
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
45
µg
Kalcis:
75
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
95
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
71
mg
Fosforas:
387
mg
Selenas:
57
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Low Calorie
Gaminimo būdas:
Keptuvėje