Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Avižiniai blynai su bananais ir natūraliu jogurtu
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Blynai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
384
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
130
ml
avižų pieno
▢
1,5
banano
▢
6
v.š.
avižų miltų
▢
4
v.š.
natūralaus jogurto
▢
1
kiaušinio
▢
0,5
a.š.
sodos
▢
žiupsn.
druskos
▢
aliejaus
kepimui
Paruošimas
▢
Kiaušinį išplakame su druska, įdedame sutrintus šakute bananus.
▢
Įpilame jogurtą, kuriame nugesiname sodą, vėliau pieną ir suberiame avižų miltus, gerai išmaišome iki vienalytės masės.
▢
Paliekame tešlą keletui minučių pastovėti.
▢
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir dedame po du šaukštus tešlos.
▢
Kepame iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus ir iškeps.
Maistinė vertė
Kalorijos:
384
kcal
Angliavandeniai:
44
g
Baltymai:
10
g
Riebalai:
20
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
5
g
Mononesotieji riebalai:
11
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
87
mg
Natris:
379
mg
Kalis:
525
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
18
g
Vitaminas A:
350
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
8
mg
Vitaminas D:
28
µg
Vitaminas E:
3
mg
Vitaminas K:
11
µg
Kalcis:
172
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
38
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
64
mg
Fosforas:
203
mg
Selenas:
16
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Blynai
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje