Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nesaldūs varškėčiai su kietuoju sūriu, česnaku ir jogurto padažu
5
iš
4
balsų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
40
min.
min.
Kategorija
Blynai
,
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
318
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
500
g
varškės
▢
2
kiaušinių
▢
5
v.š.
avižinių miltų
▢
2
v.š.
kietojo sūrio
tarkuoto
▢
krapų
džiovintų, pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
lydyto sviesto
kepimui
Padažui:
▢
4
v.š.
graikiško jogurto
▢
½
paprikos
▢
2
skiltelių
česnako
▢
saujos
krapų
ir kitų mėgstamų žolelių
▢
druskos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Varškėčiams skirtus ingredientus sumaišome.
▢
Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus, suplojame.
▢
Kepame ant lydytosviesto, kol gražiai apskrus.
Padažui:
▢
Papriką ir česnaką smulkiai supjaustome
▢
Sumaišome su kitaisingredientais.
Jei norisi sočiau, patiekiame su sūdytos lašišos gabalėliais. Skanaus!
Maistinė vertė
Kalorijos:
318
kcal
Angliavandeniai:
17
g
Baltymai:
28
g
Riebalai:
15
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
6
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
4
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
150
mg
Natris:
744
mg
Kalis:
346
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
1164
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
26
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
2
µg
Kalcis:
219
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
49
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
41
mg
Fosforas:
436
mg
Selenas:
33
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Blynai
,
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo, Low Calorie
Gaminimo būdas:
Keptuvėje