Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kopūstų salotos su žaliaisiais žirneliais ir agurkais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
189
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
kopūsto,
baltagūžio
▢
50
g
žaliųjų žirnelių
▢
50
g
agurko
▢
30
g
mėlynojo svogūno
▢
5
juodųjų alyvuogių
▢
2
a.š.
citrinos sulčių
▢
2
a.š.
alyvuogių aliejaus
Paruošimas
▢
Sutarkuojame kopūstą.
▢
Sutarkuotą kopūstą užpilame šviežiai spaustomis citrinos sultimis.
▢
Išmaišome, stipriai pagniaužome bei paliekame pastovėti, kad suminkštėtų.
▢
Sudedame žirnelius, mėlynąjį žiedais supjaustytą svogūną, alyvuoges bei tarkuotą agurką.
Maistinė vertė
Kalorijos:
189
kcal
Angliavandeniai:
21
g
Baltymai:
5
g
Riebalai:
11
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
7
g
Natris:
243
mg
Kalis:
505
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
10
g
Vitaminas A:
620
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
83
mg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
135
µg
Kalcis:
94
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
112
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
46
mg
Fosforas:
114
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia