Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rauginti moliūgai su krapais
4.8
iš
4
balsų
Pasiruošimas
20
min.
min.
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
50
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
20
porcijos
Kalorijos
101
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
5
kg
moliūgų
▢
12
v.š.
druskos
▢
8
v.š.
krapų,
džiovintų stiebų
▢
4
v.š.
garstyčių sėklų
▢
4
saujų
kalendros lapų
▢
4
čili pipirai
▢
1
v.š.
juogųjų pipirų žirnelių
Paruošimas
▢
Į 3l stiklainį dedame moliūgus, pjaustytus kvadratais.
▢
Dedame 3 v.š. su kaupu druskos, garstyčių sėklas, džiovintus krapus, juoduosius pipirus, čili pipirą, česnaką, kalendra.
▢
Užverdame vandens ir pilame į stiklainius iki pat viršaus.
▢
Kelias dienas palaikome kambario temperatūroje. Sujudiname, kad druska ištirptų.
Maistinė vertė
Kalorijos:
101
kcal
Angliavandeniai:
23
g
Baltymai:
3
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
0.1
g
Polinesotieji riebalai:
0.4
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Natris:
4197
mg
Kalis:
930
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
3532
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas C:
44
mg
Vitaminas E:
0.5
mg
Vitaminas K:
6
µg
Kalcis:
82
mg
Varis:
0.2
mg
Folio rūgštis:
66
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
46
mg
Fosforas:
81
mg
Selenas:
6
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas:
Šviežia