Suberiame nusausintus mirkytus grikius, smulkintus riešutus ir šokoladą, permaišome.
4 šaukštus šio mišinio atidedame, o iš visos kitos masės 18 cm atsegamoje formoje suformuojame tortui pagrindą.
Varškę, jogurtą, vanilę sutriname trintuvu, gautą masę daliname į 3 dalis.
Į vieną sudedame kakavą, nuo pagrindo gaminimo atidėtus trupinius, trečdalį išbrinkintos ir ištirpdytos želatinos, išmaišome ir pilame ant pagrindo ir dedame į šaldytuvą.
Sustingus šiam sluoksniui, gaminame antrajį - sumaišome želatiną, matcha ir pistacijas su varškės mase, dedame į šaldytuvą stingti.
Sustingus, gaminame atrčiąjį sluoksnį - sumaišome želatiną, uoga ie kokosų drožles su varškės mase, dedame į šaldytuvą stingti.
Sustingus puošiame uogomis, smulkintais riešutais ar tai kuo norite.