3bulvių,vidutinių. Rinkausi raudonas mažytes, tad jų reikėjo daugiau, bet tinka ir pačios paprasčiausios, net ir saldi bulvė.
200gmorkų
420gmocarelos(2 rutuliukai)
2v.š.saulėgrąžų sėklų
Užpilui reikės:
400mlkokosų kremo.Naudojau 17% riebumo, jei jūsiškis daug riebesnis –naudokite mažiau
2kiaušinių
2v.š.avižinių miltų
druskospagal skonį
pipirųpagal skonį
česnakopagal skonį
kario prieskoniųpagal skonį
petražolių pagal skonį
Paruošimas
Žiedinio kopūsto ir brokolio žiedynus atskiriame mažomis dalimis.
Bulves supjaustome skiltelėmis, o morkas – griežinėliais. Morkas pjaustome ploniau, nes jos kietesnės ir ilgiau, nei kitos daržovės, karštyje išlaiko savo struktūrą.
Daržoves sudedame į kepimo indą.
Išplakame kiaušinius, supilame kokosų kremą ir prieskonius bei miltus, sumaišome ir pilame ant daržovių. Aš dar sukaišiojau žiedinių kopūstų lapus. Tik juos būtina sudėti taip, kad apsemtų užpilas.
Ant viršaus sudedame plėšytą mocarelą ir apiberiame saulėgrąžomis.