Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šokoladinis desertas su bolivine balanda ir pistacijomis
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
1
day
d
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
1
day
d
10
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
240
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
ml
kokosų pieno
▢
40
g
bolivinės balandos
▢
2
datulių
▢
30
g
braškių
▢
15
g
pistacijų
▢
1
v.š.
kakavos
Paruošimas
▢
Bolivinę balandą perplauname ir užmerkiame nakčiai.
▢
Ryte dar kartą perplauname, užverdame ir paliekame brinkti.
▢
Atvėsiname ir sudedame į maisto smulkintuvą su visais kokosų pienu, datulėmis ir kakava.
▢
Paruoštą masę dedame į indą ir ant viršaus uždedame braškių ir smulkintų pistacijų.
Maistinė vertė
Kalorijos:
240
kcal
Angliavandeniai:
24
g
Baltymai:
6
g
Riebalai:
15
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
10
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Natris:
8
mg
Kalis:
402
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
36
µg
Vitaminas B6:
0.3
mg
Vitaminas C:
10
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
34
mg
Varis:
0.4
mg
Folio rūgštis:
53
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
88
mg
Fosforas:
200
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Be glitimo, Low Fat, Be pieno produktų
Gaminimo būdas:
Virta