Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Baltojo ridiko ir cukinijos salotos su žirnelių ankštimis
4.5
iš
2
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
10
min.
min.
Kategorija
Salotos
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
100
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
80
g
ridiko
baltojo
▢
80
g
cukinijos
▢
50
g
vyšninių pomidorų
▢
50
g
agurko
▢
50
g
žirnelių anksčių
▢
1,5
v.š.
grietinės
▢
5
g
svogūnų laiškų
▢
druskos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Ridiką, cukiniją ir agurką sutarkuojame šiaudeliais.
▢
Pomidorus ir žirnelių ankštis perpjauname į kelias dalis.
▢
Viską pagardiname grietine, svogūnų laiškais, druska irsumaišome.
Maistinė vertė
Kalorijos:
100
kcal
Angliavandeniai:
13
g
Baltymai:
4
g
Riebalai:
4
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
0.3
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
11
mg
Natris:
88
mg
Kalis:
718
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
8
g
Vitaminas A:
1324
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas B12:
0.04
µg
Vitaminas C:
66
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
35
µg
Kalcis:
88
mg
Varis:
0.2
mg
Folio rūgštis:
79
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
0.4
mg
Magnis:
49
mg
Fosforas:
111
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Salotos
Dieta:
Diabetui, Be glitimo, Low Calorie, Low Salt
Gaminimo būdas:
Šviežia