Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pievagrybiai, kepti karšto oro gruzdintuveje
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
155
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
pievagrybių
▢
30
g
ožkos sūrio
▢
2
v.š.
sojos padažo
▢
1
a.š.
česnako granulių
▢
raudonėlio
pagal skonį
Paruošimas
▢
Pievagrybius pamarinuojame su sojos padažu ir prieskoniais.
▢
Sudedame į karšto oro gruzdintuvę (galima kepti ir orkaitėje), kepame 170 C, apie 8 min.
▢
Iškepus užbarstome ožkos sūrio.
Maistinė vertė
Kalorijos:
155
kcal
Angliavandeniai:
11
g
Baltymai:
16
g
Riebalai:
7
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
4
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
14
mg
Natris:
2133
mg
Kalis:
757
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
5
g
Vitaminas A:
312
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas B12:
0.1
µg
Vitaminas C:
4
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
0.1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
59
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
46
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
0.3
mg
Magnis:
40
mg
Fosforas:
308
mg
Selenas:
20
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Diabetui, Be glitimo
Gaminimo būdas:
Karšto oro gruzdintuvėje, Orkaitėje