Įkaitiname puodą, kuriame virsime sriubą. Dedame kokosų aliejaus ir jame lengvai apkepame svogūną, česnaką bei imbierą. Paskaniname druska bei pipirais.
Kai svogūnas suminkštėja, dedame Harissa pastą bei viską gerai išmaišome.
Į puodą keliauja brokoliai, žirnelių ankštys, virtos pupelėsbei baltoji kininio bastučio dalis. Viską gerai išmaišome.
Supilame vandenį, kokosų gėrimą.
Viską užverdame ir leidžiame burbuliuoti apie porą minučių.
Nukeliame nuo ugnies ir paragaujame ir jeigu trūksta aštrumo ar prieskonių, - dabar pats laikas jų įdėti.
Sudedame ir žaliąją kininio bastučio dalį bei leidžiame skoniams susidraugauti. Užtenka minutės.
Patiekiame su termiškai neapdorotų cukinijų juostelėmis.