Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Krevetės su cukinija ir pomidoriukais kokoso pieno padaže.
5
iš
7
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
25
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
Kalorijos
197
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
300
g
krevečių,
su kiautu
▢
100
g
cukinijos
▢
80
ml
kokosų pieno
▢
1
vnt,
svogūno
▢
4
sklt.
česnako
▢
10
ml
laimo sulčių,
ar citrinos
▢
1
g
ciberžolės
▢
2
g
druskos
▢
0,2
g
juodųjų pipirų
▢
0,2
g
čili pipirų
Paruošimas
▢
Pakepiname pusžiedžiais supjaustytą cukiniją, dedame svogūnus taip pat pusžiedžiais, truputį druskos, pipiru, ciberžolės.
▢
Įkerpame krevečių nugarėles, kitoje keptuvėje apkepiname krevetes su česnaku, padruskiname.
▢
Įdedame į daržoves pomidoriukus (per pusę perpjautus), pakepintas krevetes, užpilame kokoso pieną, ragaujame.
▢
Įspaudžiame citrinos ir dedame prieskonių jeigu trūksta. Truputį pakaitiname kad susijungtų skoniai.
Maistinė vertė
Kalorijos:
197
kcal
Angliavandeniai:
6
g
Baltymai:
22
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
7
g
Polinesotieji riebalai:
0.3
g
Mononesotieji riebalai:
0.5
g
Transriebalai:
0.01
g
Cholesterolis:
189
mg
Natris:
1246
mg
Kalis:
413
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
374
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas B12:
2
µg
Vitaminas C:
12
mg
Vitaminas D:
0.1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
3
µg
Kalcis:
102
mg
Varis:
0.4
mg
Folio rūgštis:
47
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
62
mg
Fosforas:
427
mg
Selenas:
45
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje