Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sviestinis moliūgas įdarytas špinatais, okra ir tofu
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Pietums
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
135
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
120
g
sviestinio moliūgo
▢
30
g
tofu sūrio
sojų pupelių sūrio
▢
10
g
špinatų
▢
½
paprikos
▢
5
g
lydyto sviesto
▢
2
okros
valgomosios ybiškės
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
▢
čiobrelių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Sviestinis moliūgas perpjauname per pusę, išimame sėklas, gardiname druska, pipirų mišiniu ir čiobrelio šakele.
▢
Pašauname į 170 laipsnių orkaitę ir kepame kol moliūgas suminkštėja, bet neperkepa.
▢
Smulkintą tofu kepame ant keptuvės su lydytu sviestu. Dedame supjaustytą okrą (nebūtina), saldžiąją papriką, špinatus ir užvožiame dangtį.
▢
Troškiname apie 4 minutes. Pagardiname druska, pipirais.
▢
Iškepus moliūgui, paruoštą tofu su daržovėmis dedame į vidurį. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
135
kcal
Angliavandeniai:
21
g
Baltymai:
4
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
11
mg
Natris:
54
mg
Kalis:
729
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
15852
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
109
mg
Vitaminas E:
3
mg
Vitaminas K:
60
µg
Kalcis:
77
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
93
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
78
mg
Fosforas:
88
mg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
Dieta:
Diabetui, Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Orkaitėje