Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šaltibarščiai su avižų pienu bei virtomis bulvėmis
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
328
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
400
ml
avižų pieno
▢
110
g
agurko
▢
70
g
burokėlio
tarkuoto, šviežio
▢
45
g
kiaušinio
▢
svogūnų laiškų
pagal skonį
▢
krapų
pagal skonį
▢
citrinos sulčių
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Į avižų pieną dedame tarkuotą šviežią burokėlį, pjaustytą agurką, svogūnų laiškus, krapus, kietai virtą kiaušinį.
▢
Skaniname druska, citrinos sultimis.
▢
Valgome su karštomis virtomis bulvėmis su lupena.
Maistinė vertė
Kalorijos:
328
kcal
Angliavandeniai:
50
g
Baltymai:
14
g
Riebalai:
9
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
167
mg
Natris:
352
mg
Kalis:
666
mg
Skaidulos:
6
g
Cukrūs:
38
g
Vitaminas A:
1246
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
12
mg
Vitaminas D:
167
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
21
µg
Kalcis:
641
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
118
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
37
mg
Fosforas:
144
mg
Selenas:
14
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia, Virta