Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena, pomidorais ir moliūgu
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
20
min.
min.
Gaminimas
35
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
403
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
90
g
raugintų kopūstų
▢
85
g
pomidorų
▢
70
g
vištienos
▢
40
g
svogūno
▢
40
g
morkos
▢
20
g
moliūgo
▢
20
g
paprikos
▢
15
g
saliero gumbo
▢
5
g
lydyto sviesto
arba ypač tyro alyvuogių aliejaus
▢
prieskonių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Puode 30min. verdame raugintus kopūstus.
▢
Orkaitėje iškepame sumarinuotą vištieną.
▢
Ant lydyto sviesto arba ypač tyro alyvuogių aliejaus kepame svogūną, saliero gumbą, morką, moliūgą, papriką. Svarbu, kad daržovės liktu traškios.
▢
Kai viskas apkepa sudedame tarkuotus pomidorus. Kepame kol išgaruos skystis.
▢
Viską sudedame į kopūstus, taip pat ir orkaitėje keptą vištieną.
▢
Dedame prieskonių pagal skonį ir viską verdame dar 5 min.
Labai skanu!!
Maistinė vertė
Kalorijos:
403
kcal
Angliavandeniai:
52
g
Baltymai:
23
g
Riebalai:
16
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
6
g
Cholesterolis:
56
mg
Natris:
876
mg
Kalis:
2832
mg
Skaidulos:
13
g
Cukrūs:
31
g
Vitaminas A:
10279
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
75
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
49
µg
Kalcis:
112
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
101
µg
Geležis:
8
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
161
mg
Fosforas:
363
mg
Selenas:
12
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
Gaminimo būdas:
Virta