2v.šsojos padažosu sumažintu druskos kiekiu. Jei namie turite tik įprasto sojos padažo, tuomet nebedėkite druskos
0,5a.š.raudonėliodžiovinto, jei turite šviežio - dar geriau
česnako
imbiero
cinamono
druskos
Paruošimas
Nulupkite česnako skiltelę ir imbierą, smulkiai juos sukapokite ar sutrinkite.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite 1 cm storio juostelėmis.
Vištieną sudėkite į karščiui atsparų dubenį ir marinuokite su sojos padažu, cinamonu, raudonėliais, česnaku, imbieru ir druska nuo 2 iki 3 valandų.
Jei neturite garinės orkaitės, tuomet paimkite puodą, pripilkite vandens ir pastatykite jį ant viryklės, o vištieną sudėkite į metalinį tinklelį virš puodo - kylantys garai ją troškins. O aš dėsiu indą su vištieną į orkaitę ir kepsiu pasirinkusi "kepimas garuose" programą, nustačiusi 80 laipsnių temperatūrą 15 minučių.
Vištiena išliks minkšta, lengvai kramtoma ir skani. Taigi net iš krūtinėlės - galima paruošti puikų patiekalą.Patiekite pagardine šviežiais lapeliais, pavyzdžiui: builių ar kitais žalumynais ir trupučiu sojų padažo.Skanaus!