Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kefyras su ispaninio šalavijo sėklomis
4.6
iš
7
balsų
Pasiruošimas
12
val.
val.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
12
val.
val.
5
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
225
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
stiklinės
kefyro
▢
1
v. š.
ispaninio šalavijo sėklų
chia
▢
1
v. š.
porų daigų
▢
1
a. š.
ciberžolės miltelių
Paruošimas
▢
Ispaninio šalavijo sėklas brinkiname kefyre per naktį.
▢
Pagardiname ciberžole ir porų daigais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
225
kcal
Angliavandeniai:
21
g
Baltymai:
10
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
5
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
30
mg
Natris:
128
mg
Kalis:
104
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
13
g
Vitaminas A:
750
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
3
mg
Vitaminas D:
96
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
389
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
7
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
44
mg
Fosforas:
109
mg
Selenas:
7
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Užkandžiai
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šviežia