Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Triušiena su salieru ir morkomis
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
265
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
300
g
triušienos krūtinėlės
▢
160
g
morkų
▢
120
g
saliero šaknies
▢
2
a. š.
lydyto sviesto
(12g)
▢
druskos
▢
juodųjų pipirų
šviežiai maltų, pagal skonį
Paruošimas
▢
Supjaustome salierą, morkas. Mėsą irgi susmulkiname.
▢
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu trumpai pakepiname daržoves.
▢
Sudedame mėsą.
▢
Pagardiname druska ir pipirais.
▢
Įpilame šiek tiek vandens ir troškiname, kol mėsa suminkštės.
Maistinė vertė
Kalorijos:
265
kcal
Angliavandeniai:
13
g
Baltymai:
34
g
Riebalai:
8
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
4
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
132
mg
Natris:
245
mg
Kalis:
1005
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
5
g
Vitaminas A:
13490
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
10
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
36
µg
Kalcis:
72
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
20
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
65
mg
Fosforas:
437
mg
Selenas:
15
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Gaminimo būdas:
Keptuvėje