Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bananų duona
4.7
iš
42
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
50
min.
min.
Iš viso
55
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
4
porcijos
Kalorijos
341
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
4
bananų
vidutinio dydžio
▢
200
g
miltų
(galite maišyti 100g avižinių ir 100g viso grūdo ruginių)
▢
2
kiaušinių
▢
1
saujos
graikinių riešutų
▢
1
a. š.
kepimo miltelių
▢
1
žiupsn.
druskos
▢
vanilės esencijos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Bananus sutriname, galima šakute arba smulkintuvu.
▢
Įmušame kiaušinius, sudedam vanilę, druską, sumaišome ir supilame miltus su kepimo milteliais.
▢
Viską išmaišome, sudedame graikinius riešutus.
▢
Supilame į pailgą formelę, puošti galima bananais arba riešutais.
▢
Kepame funkcija "viršus-apačia" 40min. 180 laipsnių.
Maistinė vertė
Kalorijos:
341
kcal
Angliavandeniai:
60
g
Baltymai:
11
g
Riebalai:
7
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Transriebalai:
0.01
g
Cholesterolis:
82
mg
Natris:
174
mg
Kalis:
640
mg
Skaidulos:
6
g
Cukrūs:
15
g
Vitaminas A:
194
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
0.2
µg
Vitaminas C:
10
mg
Vitaminas D:
0.4
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
2
µg
Kalcis:
114
mg
Varis:
0.3
mg
Folio rūgštis:
50
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
107
mg
Fosforas:
322
mg
Selenas:
25
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Orkaitėje