Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lydytame svieste kepta menkė su salotomis
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
255
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
menkės
▢
1
v. š.
sviesto
lydyto
▢
persilado prieskonių
pagal skonį
Salotoms
▢
5
vnt.
pomidorų
vyšninių
▢
50
g
pekininio kopūsto
▢
1
a. š.
citrinos sulčių
Paruošimas
▢
Menkę nusausiname su popieriniu rankšluosčiu.
▢
Žuvį pagardiname prieskoniais.
▢
Įkaitiname keptuvę su sviestu.
▢
Dedame menkę ir kepame 5 minutes, po 2,5 minutės iš abiejų pusių.
Salotoms:
▢
Susmulkiname kopūstą ir pomidorus.
▢
Salotas dedame į lėkštę ir apšlakstome citrinų sultimis.
▢
Šalia dedame iškeptą menkę.
Maistinė vertė
Kalorijos:
255
kcal
Angliavandeniai:
6
g
Baltymai:
28
g
Riebalai:
13
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
8
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
96
mg
Natris:
197
mg
Kalis:
881
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
2
g
Vitaminas A:
1273
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
18
mg
Vitaminas D:
2
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
8
µg
Kalcis:
59
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
46
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
63
mg
Fosforas:
340
mg
Selenas:
50
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Diabetui, Low Fat
Gaminimo būdas:
Keptuvėje